< Tillbaka till alla Terapeuter

Terapeut Olof Ormika Lindqvist

Olof Ormika Lindqvist
Telefon

0762-72 51 14

E-post
olof.lindq@gmail.com

Behandlingar

Om Olof Ormika Lindqvist

Healer, Ceremonialist, Naturpräst och Andlig vägledare/medvandrare

Genom ceremoni och samtal med jorden, vår Moder Jord, hennes cykler, väsen och varelser vill jag skapa cirklar av människor som vill hitta sin väg tillbaka till helande och kontakt till jorden.

Jag arbetar med utgångspunkt i den Avalonska Gudinnetraditionen sammanvävd med fornnordisk tradition och myt. Det är en dans med Gudinnan, Moder Jord, hennes cykler av årshjul, säsongsväxlingar och måncykel.

Jag arbetar med Seid, resande mellan världar med min trumma som guide, Runor, kommunikation med väsen och Förföräldrar i natur och vidare in i dimmorna.

Med rötterna i den magiska kalken på Gotland, har jag med mig magin från levande folktro, di sma undar jordi (småfolket), och storslagen natur.
Mitt arbete har fått mig att länka samman sägen, myt och upplevda visioner. Kan havsfrun gammelfarfar pratade om vara den urgamla Gudinnan Ran? Kan heliga platser vara gömda under myllan, eller gömda bland patriarkala idéer och skrifter från historia och arkeologi.

I och med min bakgrund i scenkonst, sång och dans arbetar jag med att frigöra energi utifrån kroppens egen rörelse och allas unika röst. Låt din varelse uttrycka sig helt efter sin egen natur!

Välkommen att dansa med mig i cirkel runt eld med kärlek i kroppen.